Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Berkhout
Kon. Julianaplein 9
2635 HD DEN HOORN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 19.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Berkhout úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Over Berkhout úw Topslijter

over ons

Historie
Het begon allemaal met een café op de plek aan de Hoornsewal waar nu de Chinese Muur is gevestigd. De opa van Bas en vader van José, Aad van Velzen, was eigenaar van dit café. Dit werd in 1973 omgedoopt in Slijterij Berkhout toen José en Siem Berkhout de zaak overnamen. José en Siem hebben er een echte slijterij van gemaakt aan het Koningin Julianaplein waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit zijn tegenwoordig nog steeds kernwoorden waar mede-eigenaar Bas zich in kan vinden.

Slijterij-Wijnhandel Berkhout
“Service en kwaliteit” zijn in ons vak sleutelwoorden. Je moet goed luisteren naar de klant en op basis daarvan maatwerk bieden. Dat proberen we dagelijks te doen en dat is hopelijk te reden dat klanten bij ons terugkomen”, aldus Bas. De belangrijkste omzet komt tegenwoordig uit de verkoop van kwaliteitswijnen en Single Malt Whisky’s. Daar ligt op dit moment de focus en dat is te zien aan het uitgebreide assortiment in de winkel.

Wijnproeverij

Dat de focus ligt op kwaliteitswijnen blijkt ook uit de tweemaal jaarlijks georganiseerde wijnproeverij in april en november. Afgelopen november was er weer een zeer geslaagde proeverij in de Hoornbloem waarbij een ieder wijnen heeft kunnen proeven om direct te bestellen voor de feestdagen. Op de laatste wijnproeverij kwamen 300 mensen af en daarmee was het een zeer drukbezochte dag. Siem Berkhout is begonnen met het organiseren van dit evenement en Bas en José hebben deze traditie de afgelopen 11 jaar voortgezet. Deze dagen worden vooral door particulieren bezocht maar ook bedrijven kunnen hier wijnen bestellen. Houd dus de agenda in de gaten en zorg dat je er de volgende keer bij bent!