Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Berkhout
Kon. Julianaplein 9
2635 HD DEN HOORN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 08.30 - 18.00 uur
Wo: 08.30 - 18.00 uur
Do: 08.30 - 18.00 uur
Vr: 08.30 - 19.00 uur
Za: 08.30 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Berkhout úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Inspiratie

Wijnworkshops maart-april 2019

Hieronder vind je het programma en de inhoud per avond van de 4 wijnworkshops die vinoloog Hans van Stam en winkeleigenaar Bas Berkhout verzorgen in de periode maart-april 2019 bij Wijnhandel Berkhout Uw Topslijter in Den Hoorn.
Inschrijven is mogelijk voor één avond, een serie van vier avonden (mét €20,- korting) of een willekeurige keuze. Elke sessie is afzonderlijk te volgen. lees verder

Topwijn voor een TopPrijs

BERKHOUT CARIGNAN december '17.jpg De grand vin van Carignan, de l’incontournable, de wijn waar je niet omheen kunt. Het fruit voor deze heerlijke Bordeaux komt van gemiddeld 25 jaar oude stokken: 70% merlot, 20% cabernet sauvignon en 10% cabernet franc. Na de handmatige oogst van de druiven vindt wederom een strenge selectie plaats aan de table de tri. Alleen de gezondste vruchtjes komen na ontstelen in aanmerking voor vergisting.De duur van de rijping op barriques varieert van negen tot twaalf maanden, afhankelijk van het oogstjaar. Dan is de wijn diep robijnrood van kleur, geurt en smaakt hij naar heerlijk klein rijp rood fruit, specerijen, cederhout en vanille. lees verder

Rundvlees in kasteelbier

rundvlees-kasteelbier.jpg (bereidingstijd ca 120 min). Ingrediënten voor 4 personen 600 gr. magere runderlappen 250 gr. sjalotjes 150 gr. wortel 2 tenen knoflook 2 theelepels chilipoeder 2 eetlepels tomatenpuree 150 gr. ... lees verder

Hertenbiefstuk met paddenstoelen

hertenbiefstuk-klein.jpg Ingrediënten (4 personen) 4 (herten)biefstukken op kamertemperatuur 400 gr paddenstoelen 1 sjalot scheut balsamicoazijn 600 gr aardappels scheutje melk 200 gr snijbonen in stukjes 30 gr ... lees verder

Aardbeien-meloensalade met kaas, pijnboompitten en frambozendressing

Aardbeien-meloen-salade.png Ingrediënten: 250 gram aardbeien 1 kleine meloen 1 kleine krop krulsla 150 gram (dikke plak) Hollandse gatenkaas 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten voor de dressing: 2 eetlepels ... lees verder