Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Berkhout
Kon. Julianaplein 9
2635 HD DEN HOORN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 19.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Berkhout úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Inspiratie

VOORJAARS WIJNPROEVERIJ 23 APRIL 2023

Ontdek uw favoriete wijnen van onze wijnhuizen onder het genot van een hapje en live muziek op een top locatie! Zondag 23 april 2023 lees verder

Quiche met zalm en bladspinazie 🍃 en een glas Nizas Domaine Blanc (4 pers.)

Gerecht - Quiche met bladspinazie en zalm - Nizas Domaine Blanc - uw topSlijter.png Quiche, lekker en makkelijk! Krijgt u visite? Dan is quiche ideaal. U kunt het vooraf maken en wanneer de visite er is dan hoeft u het alleen maar in de oven te zetten. Zo kunt u gezellig samen ... lees verder

Joya Vinho Tinto Wijn van de Maand Maart

JOYA onze Portugese Casanova.

Deze titel durven we wel te geven aan onze Joya. helder robijnrode kleur. Hele gulle neus, zwoel en sappig. Tonen van rijpe braam en zongedroogde krenten. Uitbundig, gul en uitnodigend. Ronde aanzet, zwoel en lekker jammie. Elegante, ingetogen ronde tannine met wat houttonen. Vleugje cacao en tabak in de smaak. Zachte afdronk met een accent van witte chocola en een heerlijke romigheid. Een echte Casanova onder de wijnen ! lees verder

NERO D'AVOLA APPASSITE en GRILLO APPASSITE TOPPERS VAN DE WIJNPROEVERIJ 2022

De Passìo wijnen worden gemaakt van de witte Grillo druif en de rode Nero d'Avola druif. Deze druiven zijn respectievelijk de meest verbouwde witte en rode druiven van het eiland Sicilië. Deze druiven groeien al honderden jaren op het eiland, waarbij de wijnmakerijen steeds moderner zijn geworden om het beste uit deze druiven te halen.

En gelukkig heeft de wijnmaker van de Passìo 2 fantastische Appassimento wijnen neer weten te zetten. Hierbij zijn de druiven een maand later geoogst dan normaal, waardoor de wijn intenser wordt. Ze proeven als de "zondagwandeling"('passìo) door de straten of op het plein van de stad. Dit roept rust, luchtigheid en vrije tijd op, aangename momenten van "traagheid", zo langzaam als het rijpen van deze druiven, die op natuurlijke wijze aan de plant worden gedroogd. Hierdoor komen buitengewoon gestructureerde wijnen met een intens en omhullend boeket tot leven. lees verder

Pasta met runderstoofvlees en Long Feathers Shiraz! (4 pers.)

Pasta met runderstoofvlees en Long Feathers Shiraz - gerecht - uw topSlijter.png Waarom eten we stoofvlees alleen tijdens de herfst- of wintermaanden? De ‘R’ zit er tot en met de maand april nog in. Dus wij genieten nog even door van stoofvlees met dit heerlijke onderstaande ... lees verder