Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Berkhout
Kon. Julianaplein 9
2635 HD DEN HOORN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 19.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Berkhout úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Ketel One Botanical Grapefruit & Rose

(0,0 / 5)
Ketel One Botanical Grapefruit & Rose
De Ketel One Botanical serie is afkomstig van de Nolet distilleerderij in Schiedam, waar men tevens Ketel 1 Vodka en de alom bekende Ketel 1 Jenever vervaardigt. Met meer dan 300 jaar aan ervaring op het gebied van distilleren, waarbij kennis van generatie op generatie overgedragen wordt, is Nolet een écht begrip in de drankenmarkt. Sinds de oprichting staat kwaliteit voorop bij de productie van alle dranken en voor deze nieuwe wodka serie is dit niet anders.

De productie van de Botanical Serie begint bij de reguliere wodka van het merk. Dit is een karaktervolle drank die de familie Nolet sinds jaar en dag op basis van tarwe vervaardigt. De zorgvuldig uitgekozen mix aan botanische ingrediënten distilleert men tegelijkertijd met de wodka en dit vindt plaats in koperen pot still ketels. De ingrediënten uit het productieproces zijn vers, dit betreffen geen kunstmatige ingrediënten. Wel worden natuurlijke smaken toegevoegd, zodat de drank diens verse karakter behoudt.

Deze innovatieve manier van werken levert een drank met een lager alcoholpercentage (30%) op dan de reguliere wodka van het merk. Maar daartegenover staat dat de drank een verse, verfijnde smaak heeft met relatief weinig calorieën. Dit is ook niet geheel onbelangrijk, zeker niet als je aan de lijn bent. Naar verluidt heeft iedere Ketel One Botanical wodka 40% minder calorieën dan een glas witte wijn. Leuk om te vermelden is daarnaast dat iedere geproduceerde batch een persoonlijke keuring van de makers ondergaat, ter waarborging van de kwaliteit.
Ketel One Botanical Grapefruit & Rose is een wodka met een fris en floraal karakter. De reguliere Ketel One Vodka is verrijkt met een natuurlijk concentraat van grapefruit en rozenblaadjes. De combinatie hiervan zorgt voor een frisse wodka met een licht bittere toets. Probeer deze wodka in de mix met bruisend water en voldoende ijsklontjes. Vergeet het geheel niet af te toppen met een schijfje grapefruit of citroen, proost!
€ 23,99
Fles
Plaats in winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Nederland
Inhoud
70 CL
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review