Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Berkhout
Kon. Julianaplein 9
2635 HD DEN HOORN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 19.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Berkhout úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Ontdek de Dewar's cask range

Ontdek de Dewar's cask range!

Het smeden van een harmonieuze, uitgebalanceerde blended scotch whisky die belachelijk zacht is. Deze range van whisky’s wordt na het blenden nog verder gerijpt in diverse casks welke de whisky een bijzondere smaak meegeven. 

Dewar's - uw topSlijter - nb website

De ๐ƒ๐ž๐ฐ๐š๐ซ’๐ฌ ๐Ÿ๐Ÿ ๐˜๐ซ๐ฌ. een blend van meer dan 40 zeer fijne, minimaal 12 jaar oude, malt en grain Schotse whisky's, die met veel zorg geselecteerd zijn door de Master Blender.

De ๐ƒ๐ž๐ฐ๐š๐ซ’๐ฌ ๐Ÿ– ๐˜๐ซ๐ฌ. ๐‚๐š๐ซ๐ข๐›๐›๐ž๐š๐ง ๐’๐ฆ๐จ๐จ๐ญ๐ก is een unieke blend van 40 verschillende single malt en grain whisky's welke minimaal 8 jaar zijn gerijpt. Het unieke aan deze whisky is dat hij vervolgens nog eens 6 maanden rijpt in oude rum vaten wat een zachte Caraïbische finish geeft.

๐ƒ๐ž๐ฐ๐š๐ซ'๐ฌ ๐Ÿ– ๐˜๐ซ๐ฌ. ๐‰๐š๐ฉ๐š๐ง๐ž๐ฌ๐ž ๐’๐ฆ๐จ๐จ๐ญ๐ก is een echte 8 jaar oude blended Schotse whisky dubbel gerijpt voor extra zachtheid en tot 6 maanden afgewerkt in Mizunara vaten.

๐ƒ๐ž๐ฐ๐š๐ซ'๐ฌ ๐Ÿ– ๐˜๐ซ๐ฌ. ๐๐จ๐ซ๐ญ๐ฎ๐ ๐ž๐ฌ๐ž ๐’๐ฆ๐จ๐จ๐ญ๐ก is een rijke, soepele blend die tot 6 maanden in Ruby Port-wijnvaten is gerijpt.

๐–ญ๐—‚๐–พ๐— ๐—๐—ˆ๐—ˆ๐—‹ ๐—‡๐—‚๐–พ๐—๐—Œ ๐—‚๐—Œ ๐–ฃ๐–พ๐—๐–บ๐—‹'๐—Œ ๐–ฝ๐–พ ๐—†๐–พ๐–พ๐—Œ๐— ๐–ป๐–พ๐—„๐—‹๐—ˆ๐—ˆ๐—‡๐–ฝ๐–พ ๐–ป๐—…๐–พ๐—‡๐–ฝ ๐—๐–พ๐—‹ ๐—๐–พ๐—‹๐–พ๐—…๐–ฝ!๐Ÿ‘‘

Probeer ze uit! Klik hier voor alle Dewar's.